The Disloyal Fountain - I'M Not Gonna Pay A Lot For This Femkant.

Börja med något nytt

Idag finns det väldigt många olika typer av hobbys som man kan sysselsätta sig med och det är ju kul att det finns så mycket man kan hitta på. Och hela tiden kommer den nya saker som man kan prova på och det är ju super kul. 
Många har börja blogga och tycker att det är jätte kul, det har blivit som deras nya hobby. Och det är ju kul att dom har hittat något som dom tycker är kul.

Så många alternativ

Ja när det finns så många alternativ så är det ibland lite svårt att veta vad man ska välja eller hur man ska få tid till allt som man tycker är kul. Men samtidigt är det härligt att det just finns så mycket som man kan välja på och man skulle ju kunna välja att hitta på något eller prova på något nytt varje månad. Att en dag i månaden pröva något nytt som man har velat prova på. Har man inte en blogg så kanske man väljer att ena månaden skaffa en blogg.

Ja det är inte bara något för dom unga utan det är något för alla att prova på. Det kan vara något för äldre som känner sig lite ensamma eller lite uttråkade. Det kan vara ett sätt för dom att lära sig något nytt och på så sätt skaffa sig lite nya vänner att umgås med. Det håller också hjärnan igång och gör att man känner lite mer glädje att man lär sig något nytt. Så det kan vara något för alla oavsett ålder och det är ju härligt med sådana hobbys som inte är inriktat för bara en viss grupp människor utan att det är något för alla att ha om det är så att man tycker att det är kul och något som man vill prova på.